“Hvordan enkel tro kan forandre liv”

Vår reise med Trondheim Vineyard startet i januar 2015. Vi var seks voksne og tre barn med en felles tanke om at ekte tro burde være enkel og relevant. På grunn av dette prøver vi å forklare alt med tre ord:

DISCOVER – RELEVANT – LOVE

Som kirke har vi et sterkt ønske om å hjelpe mennesker oppdage og utforske Jesus Kristus. Hele vår kristne tro bygger på hvem Jesus er, og hva han gjorde for oss, da han var her på jorda. Hvis tro skal være en viktig del av våre liv, trenger vi å utforske hvem Jesus virkelig er.

Vi ønsker også å hjelpe hverandre å finne ut  hvordan Jesus og hans lære er relevant for våre “hverdags-” liv. Ofte er det ikke enkelt å forstå hvordan ting som ble undervisning for 2000 år siden fortsatt kan være gjeldende idag. Vi ønsker å søke svar på dette – sammen.

Sist men ikke minst; vi er overgitte til å sammen lære hvordan vi kan elske og følge Jesus hver dag. For et par tusen år siden prøvde 12 menn å gjøre det samme. Det var ikke enkelt, og ofte utfordrende, men det forandret deres egne liv, og mange etter dem. Vi ønsker å se det samme skje igjen.

 

Go top